Festa Major d’Estiu 2024

A la Festa Major d’Estiu 2024 els Àngels Diabòlics ens ho hem passat molt bé preparant els correfocs i l’espectacle de foc. Les activitats van començar el divendres 19 de juliol i van acabar el diumenge 21.

Cartell de la Festa Major d’Estiu 2024, Ricard Badosa

El divendres dia 19 els diables, el Mamut i els timbalers vàrem acompanyar el Vicenç i la Coloma (els gegants de Sant Vicenç dels Horts) en un seguici que va començar al Parc de la Foneria. Vàrem sortir del parc a les 19:45 i vàrem passejar pels carrers Sant Josep, Mestre Pérez i Moya, Rafael Casanova i plaça de la Vila. Un cop vàrem arribar a la plaça de la Vila vàrem poder veure els nous vestits del Vicenç i la Coloma; molt xulos!

Foto conjunta del seguici amb el Gegants Vicenç i Coloma

El dissabte 20 de juliol vàrem fer els actes centrals de la colla de diables. A les 21h els timbalers van acompanyar els diables des del Carrer Barcelona (cantonada amb C/Angel Guimarà) fins a la plaça Sant Jordi (davant de l’església). A les 21:30 va començar la tabalada i acte seguit els nostres diables (adults) i el Mamut Venux van oferir un espectacle de llum, foc i música. A continuació va començar el correfoc que va transcórrer pel Carrer Ribot, Carrer Rafael Casanova, Carrer Barcelona, Carrer Doctor Robert i al final es va fer la petada final a la Plaça Narcís Lunes. Aquest any ens van acompanyar els Diablots d’Olesa (Olesa de Montserrat).

El diumenge 21 de juliol els timbalers van començar amb una tabalada a les 20h. A continuació els nostres diables infantils i la colla infantil dels Diablots d’Olesa van fer un correfoc pels carrers Nou, la Pobla, Rafael Casanova, Ribot i plaça Sant Jordi.

Us deixem algunes fotos dels diferents actes. Fins la propera!

Aquest any els timbalers també han portat foc!!
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies d'actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.